Grindcore-osok, örvendjetek! – két friss extrémbuli-bejelentés

1-04-Magrudergrind-8[1]

Az elmúlt huszonnégy órában két #grindcore taggel ellátott koncertbejelentésre is felfigyeltünk, így ezeket most egyben tálalnánk is. Mindkettő jövőre zajlik majd a Dürer Kertben, a konkrét dátumok és fellépők pedig a következők:

Március 30 12 – Magrudergrind, Primitive Man, Another Way, Wasted Struggle

Márciusban a Tukker Booking és a Cudi Purci Booking közös szervezésében érkezik Budapestre két Relapse Records-os amerikai banda, a beszédes nevű Magrudergrind és az önmagát blackened doomként meghatározó Primitive Man. A hazai szupportot az Another Way és a Wasted Struggle nyújtja majd, szóval mindenképpen igen sötét estének nézhetünk elébe. A jegyek elővétben 2500, helyben 3500 forintot kóstálnak, további infókért pedig irány a buli facebook-eseménye!

UPDATE: Időközben a koncert dátuma március 12-re módosult, a lineuphoz pedig csatlakozott a Ghostchant is.


Október 10 – Weekend Nachos, Wormrot, The Afternoon Gentlemen

Bár erre a bulira még majd’ egy egész évet kell várni, de azért elmondanánk, hogy jön majd a chicagói Weekend Nachos, a szingapúri Wormrot és az angol (mi más…) The Afternoon Gentlemen is. A Grind Over Europe Tour 2016 hazai állomása annyira friss és annyira távoli, hogy egyelőre még facebook eventet sem találtunk hozzá, szóval további infókkal egyelőre nem is tudunk szolgálni.