Grave Pleasures – egy gitárossal kevesebb…

11018936_329660943889999_7974577538129101150_n

Linnéa Olson gitáros elhagyta a Grave Pleasures (ex-Beastmilk) fedélzetét, külön utakon folytatják tevékenységüket. A Beastmilk reinkarnációjában igen fontos szerepet töltött be, az első újkori albumukon is ő az játéka hallható. A poszt-punk/new wave elegyét csúcsra járató banda Facebook oldalukon értesítette rajongóikat a különválásról, egyelőre nincs szó róla, ki fogja őt pótolni a továbbiakban. Linnéa így kommentálta döntését:

A Grave Pleasures egy rendkívül intenzív és egyben kreatív tapasztalat volt. Ez az elmúlt másfél év segített abban, hogy kibontakozzak előadóként, és dalíróként is, valamint megtapasztaljam az élet és a zene egy furcsa, új aspektusát.Most jött el a pillanat hogy meghozzam a következő lépést, úgy döntöttem, kilépek a bandából. Szeretnék az új projektemre koncentrálni, amit remélhetőleg talpra tudok már állítani még az idén.
Uno, Juho, Mat és Valtteri – hatalmas köszönet nektek, valamint mindenkinek, aki támogatott az utazásom során. Remélem hamarosan találkozunk.

Szeretettel, mindhalálig – Linnéa’