Filmszerű klipet kapott a Bad Omens legnépszerűbb dala

Lehet fikázni a TikTokot, de a fiatalok körében igen nagy népszerűségnek örvendő platform egészen elképesztő lejátszásokat képes generálni bizonyos, alternatív műfajokat képviselő zenekaroknak. Mindegy, hogy egy banda a már idősebb korosztály fiatalságát idézi (Metallica, Slipknot, Deftones) vagy épp a feltörekvők mezőnyét erősíti (Sleep Token, Lorna Shore, Spiritbox, Falling in Reverse), ha betalál egy fogós dal, azt nem minden állítja meg a mindent letaroló viralitásig.

Így esett, hogy a nagyjából BMTH-kopipasztaként indult Bad Omens tavalyi lemeze, a The Death of Piece of Mind elég szép karriert futott be a közösségi oldalon. A masszív 15 dalos felhozatalból a Just Pretend című nóta szállt a legmagasabbra, Noah Sebastianékat egyfajta bálványstátuszba emelve. A dal bivalyerős 80 milliós (!) lejátszással csücsül a srácok dobogójának legtetején, de mondjuk a lemez címadóját vagy a Like a Villaint se kell félteni. Csodával határos módon a rendkívül népszerű számnak eddig nem volt hivatalos videoklip formája, de a zenekar ezt most orvosolta egy igen nagy kaliberű mozgóképpel: a kisfilm akár egy romantikus sci-fi/thriller előzetese is lehetne. Hiába, még ha szarul is fizet a Spotify, a rendre teltházas turnéállomásokból azért telik ilyenre is.

A fiúk amúgy nem csak a magas színvonalú klipjeikben élik ki a fantáziájukat: bejelentették, hogy idén ősszel képregényt is kiadnak Concrete Jungle címmel (ez amúgy az első dal az ominózus lemezen) a Sumerian Comics gondozásában. Mondanom se kell, hogy ezt is elkapkodták már, szóval nem csillapodik a fandom, valaki eressze már össze a nyálcsorgatókat a Swiftie-kkel!