Feltámad a Woe, Is Me?

Előre leszögezném, hogy a fenti borítóképen senkit nem lőttek karon/vállon, és mindenkinek szakszerűen, erre specializálódott eszközzel egyenesítették ki ilyen szépre a rőzséjét. Most mit izélsz? Ez volt a trend majdnem tíz éve, amikor a Rise Records futószalagon fosta ki az elektronikával fűszerezett metalcore-bandákat, mindenki popdalokat dolgozott fel, és a fiatalemberek a női osztályról vették a farmernadrágjaikat. Ekkortájt (2013-ban) oszlott fel négy évnyi aktív pályafutással, két nagylemezzel, egy EP-vel és több mint egy tucat elhasznált zenésszel a háta mögött a Woe, Is Me.

Azt nem tudni, hogy miért pont most vagy milyen indíttatással, de nagyon úgy tűnik, hogy az atlantai srácok visszatértek, legalábbis erre enged következtetni egy, a napokban az Instagramra feltöltött rövid videó. Ebből nem sok minden derül ki, de a visszatérők névsora már egészen biztosan. Ezek alapján a következők elől retteghetnek a feldolgozatlan Katy Perry-slágerek:

Hance Alligood – tiszta ének
Michael Bohn – screamek
Kevin Hanson – gitár
Andrew Paiano – ritmus gitár
Cory Ferris – basszus
Ben Ferris – billentyűk
Austin Thornton – dobok, sampler

Az nem mondható, hogy OG felállás lenne, sőt azt sem merem biztosra állítani, hogy hiánytalanul ők szerepelnek a fenti képen, az viszont egészen ziher, hogy most megmutatjuk az ominózus teasert, illetve egy dalt a kétes megítélésű 2012-es nagylemezről, a Genesi(s)ről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Woe, Is me (@woeisme) által megosztott bejegyzés