Emlékeztető: Subscribe lemezbemutató

„A modern rock hazai helytartói, a Subscribe-os fiúk elkészültek. Ez persze nem lenne nagy újdonság, de ezúttal a második, Stuck progress to Moon című lemezükkel. Nem is teketóriáznak sokat, frissiben be is mutatják az új anyagot az A38 állóhajón November 3-án. Metálba passzírozott népdalokat üvöltve, amolyan Iron Maiden-esen kontrolládára támasztott lábbal viszonylag ritkán hall az ember, itt viszont ez elérhető közelségbe kerül.
Ha a közönség hátározottan követeli, nem fognak elmaradni a becsempészett reggae/ska/világzenei elemekkel tarkított első lemez slágerei sem. A régi számokra crowdsurf, hullámzás, tánc, bukfenc, hadonászás, headbang, integetés és megőrülés predesztinálható, az újakra akár könnybelábadás is megengedett. Ám mielőtt a zenekaron belül egy főre eső raszták száma 0,5-re nőne, először a lelkes és modern ősrockban utazó Turbo, majd az ifjútitán, modern metal(core)-t toló Turn of Mind melegíti be a kedves közönséget.

Ezen a bulin – szakítva a metálkoncertek hagyományaival – végre nem unalmas rockdj-k szettjeire lehet majd elfáradni, itt ugyanis a Roots Kompakt reagge trió pumpálja majd a talpalávalót hajnalig.

Fekete-bika-pata-kopog-a-patika-pepita-kövén.
Nem érted? Majd megérted.”

2007. nov. 3. szombat A38 állóhajó
be: 20:00
kezdés 21:00
elsők haza: 06:00
jegyár elővétben 1700 fortély, helyszínen 2000.-

subscribe@subscribe.hu
www.subscribe.hu
www.myspace.com/subscribe
www.bprnr.com