Emlékeztető: Guns Are Too Quick Vol. 1

Szóval, fő a határozottság. Végül sikerült kivédeni ezt a csorbát, így fellép mindhárom zenekar, és a kedvezményes jegyelővétel ténye is fennáll. Kapunyitás 19:30-kor, kezdés 20:00-kor. Legyetek pontosak, mi is igyekszünk.

A Guns Are Too Quick címre keresztelt koncertsorozatunk holnapi debütálása során nem fog fellépni a szentesi Behind Your Fears – az alábbi malőr szervezési félreértésekből adódóan a mi sarunk, így aki a holnapi-, immáron két zenekarossá, és egy bekeményített afterparty-ra transzformálódott bulinkon a beengedést követően megadja nekünk az e-mail címét, az a jövő hónapban esedékes második felvonásra (ahol mondanom sem kell, hogy Behindék majd zen-buddhista módszereket megszégyenítő mutatvány keretein belül nézik el nekünk főzenekarként az alábbi bakit) 300 forintért válthat majd jegyet. A kellemetlenségekért elnézést kérünk mind a koncertlátogatóktól, mind a zenekar tagjaitól.

Holnap az Orient Fall 20:30-kor kezd (míg a The Sharon Tate legénysége fél tíz magasságában lép színpadra), Jim Morrison pedig 19:30-kor támad fel a Doors kedvéért – ám garantáljuk, hogy már ekkor sem lesz csend a Ciprus falain belül. Ha szeretnéd élőben is látni az oldal fórumának aktív részlegét, azért; ha egy ütős jamboree-re vágysz, akkor azért; vagy ha csak… Nem akarok érvelni. Gyere el.