Egy koncert erejéig újra itt a Newborn!

Nem gondoltuk volna, hogy megtörténik, azt főleg nem, hogy ilyen indíttatásból, de 6 év után egy rövidke koncert erejéig összeáll a magyar hardcore színtér egyik legjelentősebb zenekara, a Newborn. A tagok a The Idoru és a Bridge To Solace zenekarokban zenélnek ma, az újjáalakulás célja pedig nemes: a zenekar, mint ahogy a többi fellépő banda egy közeli barátja, Fekete Tamás súlyos betegsében szenved és a család kérésére megpróbálunk ezzel a koncerttel egyrészt tiszteletünket, szeretetünket kifejezni, másrészt pénzt gyűjteni egy igen költséges, őssejt terápiára, amely Tomi gyógyulását nagy mértékben elősegítheti.

A Tomival való utolsó pár találkozás alatt annyiszor emlegette a Newbornt, hogy úgy gondoltuk, ha valaha újra színpadon állunk, azt csakis valamilyen konkrét célért tesszük meg és úgy gondoltuk, hogy ez a legkevesebb amit megtehetünk, hiszen a Newborn nem lett volna az a zenekar, ami, ha nem lettek volna mellettünk ilyen barátok az évek során

A Newborn mellett fellép a Burning Inside, a The Taktika, akik szintén erre az estére állnak össze, valamint napjaink hardcore színterének oszlopos tagjai, a Fallenintoashes, a Hold X True, a Penalty Kick, a Zero Tolerance és a Spadeful Of Dust.
A koncertre a belépő 1,000 forint, minden további adományt szívesen fogad a család. Köszönjük előre is, hogy jelenlétetekkel támogatjátok a rendezvényt!
A család, a barátok, a fellépő zenekarok.

Részletek:
2008. október 25. Budapest @ Dürer Kert
Newborn
Burning Inside
The Taktika
Fallenintoashes
Hold X True
Penalty Kick
Zero Tolerance
Spadeful Of Dust

KEZDÉS: 19.00
BELÉPŐ: 1.000 Ft (bármilyen extra adományt szívesen fogadunk)

Ott a helyem!!!