Egész napos ivászatra invitál az Attila új klipes dala

Kevesebb, mint három hét és itt van napjaink legbicskanyitogatóbb csapatának, az Attilának a kilencedik nagylemeze, a Closure. Az albumot a szokásos polgárpukkasztós kampány övezi, ez leginkább az ízelítőként kiadott dalokra igaz, főleg a legutolsóra. Szóval kapjuk a szokásos flexelést, inasba rakást, kis érzelmeskedést, de arra talán senki nem számított, ami most érkezett a negyedik kiadott dal képében: az Attila írt egy full őszinte számot. A Day Drinking pontosan arról szól, amit a címe is sejtet: reggeltől estig tartó ivás, dajdajozás, tivornya, rottyra vágódás. Mert mondhat bárki bármit, talán ezek a srácok tényleg ehhez értenek a legjobban.

De ez mind még semmi, ugyanis ez nem ám egy szimpla nu metal/core dal, amivel a srácok általában kínoznak minket, óh nem! Ez egy countrys, redneck ivós nóta. Nem viccelek, kb. olyan, mintha Rob Zombie beült volna a Hellyeah tagjaival egy konföderációs zászlós kisplatós teherautóba, hogy bagót rágjanak és elmenjenek cefrét főzni. A kedvencem az egyik YouTube-komment a videó alatt, ami azt állítja:

Ilyennek hallják a Panterát azok, akik utálják.

A dal kapott egy jópofa videót is, ami egy megborulós karaoke-partiba torkollik, és külön piros pont jár az olyan easter eggekért, mint az ananászos ingek, vagy a videóban feltűnő „No Soda in the Water Cup” kiírás, ami egyenes utalás a csapat egyik 2008-as számára. A hashtagekkel és a feliratos pólókkal a csapat talán a 2020-as évek „Everyday I’m Shuffling”-mániáját akarja megalkotni, de ehhez azért meg kell inni még jó pár tequila shotot.