Depresszió hírek

Ahogyan Depresszióék olyan szépen megfogalmazták: "Nagyon eredményes nyári turnén vagyunk túl ,ami 5 országot (Magyar, Románia, Szerbia, Ausztria, Szlovákia) érintett,és élményekben is gazdag volt,hiszen olyan zenekarokkal léphettünk egy szinpadra, mint a Korn ,az Ignite, a Bloodhound Gang vagy két ízben is a Soulfly.

Pihenő nélkül, de egy friss műsorral csapunk bele az őszi turnéba, ami a tavaly megjelent Ébredés útjának 3. lemezbemutató országjáró köre lesz. Az új és régebbi koncertkedvencek mellett ritkaságok is helyet kaptak a műsorban.

A 2 legnagyobb őszi önálló koncertünket (november 17. – PeCsa és november 24. Debrecen – Lovarda) rögzítjük is a tavasszal megjelenő dvd-nkhez. Dupla kiadványt tervezünk aminek a dvd korongján a Pecsás koncert szerepelne ,a cd formátumon pedig a debreceni buli hanganyaga. Hogy a turnét és a kiadványt is gazdagabbá tegyük,ezért 2 műsort játszunk majd felváltva estéről estére az ősz folyamán.
A turné vendége a stopyt lesz,és néhány állomásra az A Losing Season is csatlakozik hozzánk,valamint a két említett nagyobb bulin a Road-ot is vendégül látjuk.

Az oldalunkon tavasszal lezajlott közönségszavazás eredménye képpen két videóklipet is készítünk majd.
Októbertől lesz látható a Néha c. dalra készülő őrület és a tavasz folyamán a dvd megjelenéssel egy időben az Aki érdekel megfilmesített változata."

2007 őszi – téli turné

10.12. Szeged – Pavilon
10.13. Kisvárda – Sportcsarnok
10.13. Miskolc – Sportcsarnok
10.19. Szombathely – Oladi Mk.
10.20. Zalaegerszeg – Atlantis club
10.21. Kaposvár – Szivárvány Zeneház
11.09. Pécs – Expo Center
11.17. Budapest – Petőfi Csarnok
11.23. Szolnok – Borostyán Művelődési Központ
11.24. Debrecen – Lovarda
11.30. Kazinbarcika – Sport Club
12.01. Balassagyarmat – Rock-Táncház
12.07. Eger – Sportcsarnok
12.08. Tatabánya -Sportcsarnok
12.14. Szekszárd – Sportcsarnok