Dance Gavin Dance: Jonny ismét detoxban

Az utóbbi napokban ismét felmerült egy pletyka, ami szerint az Emarosában, valamint másodízben a Dance Gavin Dance-ben is érdekelt Jonny Craig újfent szükségét érezte annak, hogy drogelvonóra járjon: ezzel kapcsolatban hivatalosan is állást foglalt a Rise Records és az Artery Management. Ahogy korábban már kiderült, Jonny több cuccát is árulta az interneten: a kiadó és a zenekar(ok) háta mögött álló menedzsment minden ilyen üzletkötés partnereit kárpótolni fogja, hiszen már nyilvánvaló az is, hogy főként mire kellett a pénz.

Jonny a sajtóközlemény szerint maga jelentkezett egy professzionális kezelésre Észak-Hollywoodban, mert a függősége azonnali ellátást igényel. Mindazonáltal a folyamatban levő turnétervek sem fognak dugába dőlni, mivel a Tides Of Man egykori énekese, Tilian Pearson fogja helyettesíteni a szenvedélybeteg énekest az Emarosa Chiodosszal közös turnéján. A Dange Gavin Dance következő koncertjei áprilisra vonatkoznak, így egyelőre arról még nem lehet tudni semmi konkrétumot, hogy ha lesz is helyettesítés, ki lesz az ideiglenes póténekes: a kiadón belül azonban mindenki kívánja Jonny minél előbbi felépülését, és várják azt, hogy a megjavult Jonny minél előbb visszatérhessen.

A Dance Gavin Dance új nagylemeze, a Downtown Battle Mountain II március 8-án jelenik meg, az előző, Kurt Travisszel rögzített albumról, a Happinessről itt írtunk korábban.  Az Emarosa legutóbbi nagylemezéről írt kritikánkat pedig itt találod.