Blind Myself hírek

Az utóbbi időben meglehetősen felpörögtek az események a ‘pesti Blind Myself háza táján: ugyebár belekezdtek egy, a Fish! zenekarral közös, amolyan kísérleti jellegű országos koncertsorozatba, amely ma éri el Nyíregyházát, de emellett még volt idejük megszervezni egy klippremiert is a Hunnia moziban. A meglehetősen őrült videót, mely a Pomogácsok c. számra készült el, azóta a nagyközönség számára is elérhetővé tették (HD-ben is):


Emellett a banda az év eleji Fonogram-jelölés után a Budapest, 7 fok, eső című lemezével Hang-Súly díja(ka)t kapott, az eredményről így írt a zenekar:

„A Blind Myself elnyerte 2009 legjobb koncertzenekara címet, a Hang-Súly – Hungarian Metal Awards virtuális díjátadóján. A Budapest, 7 fok, eső című lemezünk második lett a 2009 legjobb stúdióprodukciói kategóriában. Köszönjük! Tisztelet a zsűrinek és a jelölteknek!!!”

A legnagyobb volumenű esemény a zenekarral kapcsolatban azonban valószínűleg a tagcsere, mely a basszusgitáros posztján történt, és ami a Nuskull szerkesztőségét személyesen is érintette:

„A zenekarból kilépett Bodnár Péter basszusgitáros, aki munkájára és családjára szeretne koncentrálni. Tiszteletben tartjuk Bogyó döntését és sok sikert kívánunk neki. Köszönjük a zenekarban töltött 5 évet!!! Sajnáljuk, hogy nem olyan őrült, mint mi. :)

Az új basszusgitáros Zahorán Csaba, aki egyébként a NuSkull portál egyik újságírója is. Csaba nemcsak nagyszerű bőgős, hanem kitűnő metal vokalista, hiszen saját zenekarában a Billogban énekelt is.”