As I Lay Dying: új album a semmiből!

A Grammy-díjas metalcore csapat, As I Lay Dying szinte a semmiből bejelentve új albummal rukkol elő még az idén. A Decas névre keresztelt anyag és az azt követő A Decade Of Destruction turné a csapat tíz éves fennállást hivatott megünnepelni, hiszen az elmúlt évtizedben csak az Amerikai Egyesült Államokban több, mint egy millió lemez adtak el. A Decas így többek között emiatt is fontos mérföldkő és összegzés a zenekar számára, így az egy nagyon különleges best of-jellegű kiadványnak ígérkezik, hiszen a november 7-én megjelenő anyag három teljesen új stúdiófelvételt, egy pár a zenekar számára fontos inspirációt jelentő feldolgozást, illetve négy remix dalt is tartalmazni fog. Az újragondolásokat pedig olyan előadók vitték véghez, mint az Innerpartysystem (Katy Perry, Ladyhawke, Thursday, Good Charlotte), Benjamin Weinman (The Dillinger Escape Plan), Kelly “Carnage” Cairns (Austrian Death Machine, War of Ages) és Big Chocolate (Asking Alexandria, iwrestledabearonce, Suicide Silence).

Az amerikai A Decade Of Destruction turnén olyan vendégekkel osztják majd meg a színpadot, mint Of Mice and Men, The Ghost Inside, iwrestledabearonce és a Sylosis, azonban nekünk sem lehet okunk panaszra, hiszen a srácok hozzánk november 21-én látogatnak el az Amon Amarth és a Septic Flesh társaságában.

Az új lemezről még többet tudhattok meg, illetve elő is rendelhetitek azt ide kattintva, de, ami még fontosabb a Paralyzed c. új dalt már most meg lehet hallgatni az alábbi videón:

FRISSÍTÉS: Most érkezett számomra a hír, hogy hazánk ifjú grafikusa „Mr. Grind Esign, aki már több száz híres és hírhedt zenekarral dolgozott együtt elkészítette a csapat új, észak-amerikai turnéjának plakátját, melyet most azonnal meg is nézhettek itt: