A Together új dalának nagyon örülünk!

Csupa örömteli dolgot tudunk csak mondani a Togetherről az új daluk kapcsán. Pontokba szedtük, kiemeltük, nehogy valami is kimaradjon a fáradt olvasó számára. Ők amúgy egy 2007-ben alakult zenekar a németországi Aschaffenburgból, akik nagyon jók, de majd ezt meghalljátok, ha elindítjátok a lenti dalokat.

  • Ma új dalt mutattak, ami To The Beautiful Ones címre hallgat, majdnem 5 perc hosszú, és nagyon erős. Mármint tényleg, ilyet nem hallani minden nap, kiválóan demonstrálja azt, hogy ez a banda nem szereti a skatulyákat.
  • A dal az Of Life and Love and Some Things In Between címmel augusztusban érkező nagylemezen kap helyet. Ez az első album, eddig csupán egy EP és két kislemez érkezett tőlük. A lemezt a Viva Love, az I For Us, és a Sincere Records adja majd ki.
  • Jó a borító. De tényleg, manapság ritka az ilyen, és öröm, hogy amíg nagy nevek képesek egészen ronda, vagy teljesen ötlettelen képekkel meglepni az embert, addig kisebb bandák ennyire ügyelnek erre is. Max Löffler munkája amúgy.
  • Ez a csapat augusztusban fellép Budapesten a fantasztikus munkát végző No Regret Productions jóvoltából. A koncert augusztus 13-án lesz a Trafikban, és ők az est második számú bandája, hiszen a Lasting Traces oldalán turnéznak.

Íme a dal, a lemezelőzetes, illetve szorgos magyar kezek megoldották, hogy a lustáknak a Bandcampig se kelljen mennie a korábbi Together-anyagokért: