A Brand of Sacrifice átdolgozta a We Came as Romans egyik dalát

A metalcore és a deathcore nászából kelt életre egy friss dal, miután a We Came as Romans segítségül hívta a tavaly megjelent Darkbloom című számának átdolgozásához a mostanában nagyot menő Brand of Sacrifice csapatát. Váratlán műfaji párosítás, de valahogy mégis működik a végeredmény. A két zenekar így kommentálta a megjelenést:

We Came as Romans:

Már egy ideje rajongunk a Brand of Sacrifice-ért – és amikor az az ötletünk támadt, hogy feldolgozzuk a Darkbloomot, rögtön ők jutottak eszünkbe. Nagyon sok banda adott már ki zseniális újrakiadásokat vagy újragondolt dalváltozatokat, ám ezek általában lecsupaszított verziók, amik a dalok lágyabb oldalát mutatják meg. Mi pont az ellenkezőjét akartuk csinálni: összeállni a deathcore-szcéna nagyágyúival, és kiadni valami súlyos, gyors tempójú és agresszív dolgot. Nagyszerű volt együtt dolgozni a BOS-os srácokkal, alig várjuk, hogy lássuk, mit hoz számukra a jövő.

Brand of Sacrifice:

Amikor a WCAR megkeresett, hogy írjuk át velük ezt a számot, izgatottak voltunk, hogy egy olyan bandával dolgozhatunk együtt, amely rengeteget tett a metalcore-ért. A Darkbloom újragondolt változata tele van agresszióval és energiával, és ötvözi mindazokat az elemeket, amelyek mindkét bandát különlegessé teszik, illetve néhány különleges meglepetést. Nagyon örülünk, hogy lehetőségünk nyílt arra, hogy innovatívak legyünk, áthidaljuk a szakadékot két nagyon különböző alműfaj között, és valami őrült dolgot csináljunk, amit a metalban nem csináltak még olyan gyakran.

A Brand of Sacrifice épp tegnap jelentette be, hogy idén Budapesten koncertezik a Despised Icon és a Decapitated vendégeként, a buli november 12-én lesz a Dürer Kertben.