15 új dal lesz az Architects új albumán

Miután a héten megjelent az első single az Architects új lemezéről, a banda most még több infót jelentett be a For Those That Wish to Exist albumról. A lemez február 26-án jön ki, a kiadó az Epitaph. A produceri teendőket a banda dobosa, Dan Searle és gitárosa, Josh Middleton végezték. Ők ketten írták a szövegeket is, amiket Dan így foglal össze:

Ezen az albumon azzal foglalkoztam, hogy nem vagyunk képesek áttérni egy olyan életmódra, ami garantálná az emberiség fennmaradását és a bolygó megmenekülését. Azt akartam, hogy ahelyett, hogy ujjal mutogatnánk a politikusokra, nézzünk a tükörbe, és tegyük fel maguknak a kérdést: most mihez kezdünk? A változásnak személyes szintünkön kell elkezdődnie. A világon mindenki arra vár, hogy majd valaki más elintézi a problémákat, miközben mindannyiunknak felelősséget kell vállalnia. Ez az első lépés.

A lemezen nem kevesebb mint 15 szám lesz, amiből 1 az intro és 0 az átvezető. Emellett lesz 3 vendégénekes is.

1. Do You Dream of Armageddon?
2. Black Lungs
3. Giving Blood
4. Discourse Is Dead
5. Dead Butterflies
6. An Ordinary Extinction
7. Impermanence (feat. Winston McCall – Parkway Drive)
8. Flight Without Feathers
9. Little Wonder (feat. Mike Kerr – Royal Blood)
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath (feat. Simon Neil – Biffy Clyro)
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolutely Safe

Az első klipes dal, az Animals a bandától megszokotthoz képest eléggé popos és BMTH-s lett, de persze ez nem feltétlenül mérvadó az egész lemezre nézve, főleg hogy a számlistában is eléggé hátul kapott helyet.

További hír, hogy a banda bejelentett egy live streamet is, amit november 21-én fognak közvetíteni a patinás londoni Royal Albert Hallból. A streamre péntek reggeltől lehet jegyet venni.