Cadaveres: helyzetjelentés

A következő újdonságokkal szolgált szerkesztőségünk részére a Cadaveres csapata:

„Régen adtunk már hírt magunkról, aminek igazi oka az elfoglaltság volt és nem a lustaság most kivételesen! Több mindennel is foglalatoskodtunk ezekben a hónapokban. Leforgattunk két klipet még a MindStream albumunkhoz, a címadó tételhez és a 2012 című számunkhoz. Ezeket november illetve december hónapban már láthatjátok is a zenei csatornákon és az interneten.

Összeállt az új EP-nk anyaga is, ami DigitalStream címmel fog megjelenni a jövő hónap elején a Hammer World ingyenes mellékleteként 10.000 példányban! Az korongon 3 MindStreames nótánk magyar nyelvű változata mellett több remix is helyet foglal, amiket a megszokott remix felelős Cada Team követett el – Chip-esz, Kovács Attila, Szösző – továbbá helyett kap az anyagon a kiírt remix-pályázatunk résztvevőjének 1-1 nótája is.
A Cd-re továbbá bónuszként felkerül a 2009-ben meg nem jelent Cadaveres maxi, a Revolution két száma is még Ádám énekével.

A www.cadaveres.hu oldalra kikerült egy közel 40 perces HD koncertfelvétel  a zenekar idei Düreres megmozdulásaiból összevágva – ezért külön köszönet Rock-Atinak és Zsocca-nak!
Aki pedig élőben szeretne velünk találkozni, annak is számos lehetősége van még erre az idén. Az ország több pontján fel fogunk még tűnni (pléldául Kazincbarcikán, Mosonmagyaróváron, Balmazújvárosban, Győrben és Fehérváron is) illetve Erdélybe is kilátogatunk egy kis pálinkáért !
December 1-én pedig az a megtiszteltetés ér minket, hogy a Skindred előtt melegíthetjük a budapesti közönséget! Kedvezményes jegyek nálunk kaphatók.

Rock On!”