Színpadszántás a Barba Negrában – debütál a Wishes második klipje

wishes

Lassan kerek egy éve, hogy a Wishes felrajzolta magát a dallamos hardcore hazai térképére egy minden szempontból profi bemutatkozó klip, a Burden megjelenésével. A Velvet Stab, a One Reason to Kiss és az Another Dawn Comes egykori tagjait tömörítő banda azóta nem jelentkezett semmi újdonsággal, viszont egy év alatt szépen csendben összerakták az első nagylemezüket, amiről ma este itt a NuSkullon mutatkozik be egy új dal és klip, a Persistence.

A csapat a Burden megjelenése után szinte azonnal igen intenzív koncertezésbe is kezdett, minden értelemben: egy frissen indult underground bandához képest meglepően sok bulin tűntek fel az elmúlt egy évben, és aki látta őket bárhol bármikor, az valószínűleg azt is megjegyezte, hogy mennyire hevesen szántják fel a színpadot, illetve sok esetben akár a színpad előtt a nézőteret is. Épp ezért nem is meglepő, hogy a banda második klipje egy koncertvideó lett, amit most január elején rögzítettek a Barba Negrában, a Fish! teltházas koncertjén. A klipet Vörös Renátó rendezte.

A Wishes debütáló albuma február 25-én jelenik meg Count Me In címmel. A srácok még a megjelenés előtt, február 17-én az Instantban játszanak a kultikus Judgement Night soundtrack 25. szülinapi buliján, a lemezbemutató koncert pedig március 9-én lesz a Dürer Kertben, ahol fellép még a Poison Alley, a PMA, a Don’t Say a Word és a Makeshift Promise is. Ezután tavasszal országszerte számos buli jön még, a pontos dátumok hamarosan érkeznek.