Téglás Zoli kilép az Ignite-ból

Na, ezt nem láttam jönni. Az Ignite énekese, Téglás Zoli ma reggel bejelentette, hogy kilép a kaliforniai punkrock-bandából. Közleménye így szól:

Azzal kezdeném, hogy szeretném megköszönni az Ignite rajongóknak az elmúlt 25 évet. Mindenkinek, aki beengedett az életébe azokon a dalokon keresztül, amiket énekeltem és azon a zenén keresztül, amit írtam. Megtiszteltetés és kitüntetés volt játszani mindannyiótoknak. Nehéz szívvvel jelentem be, hogy kilépek az Ignite zenekarból. Mostantól a figyelmem az állatok mentésére, filmekre és egyéb zenei utazásokra összpontosul. Remélem, hogy az Ignite továbbra is turnézni fog, és új lemezeket készíteni egy új énekessel, új energiával. A legjobbakat kívánom nekik. Köszönöm a szeretetek és kitartásotokat ennyi éven keresztül. Még találkozunk a jövőben.

Csókolom Magyarország

A magyar közleményből nem derül ki, de az angol verzióban az is ott áll, hogy az énekes még lenyom néhány, már lekötött amerikai klubbulit a zenekarral, és utána száll ki.

Hazai búcsúbuliról nincs szó, úgyhogy úgy tűnik, hiába fogadtam meg pár hónapja, hogy többet fogok járni Zoliékra, most ezt is buktam.