Shame and Its Afterbirth: végigjátszós videót kapott a Vitriol hétperces monstruma

Január 26-én jelenik meg a Vitriol második nagylemeze, a Suffer & Become, ennek örömére pedig az oregoni death metal-banda egy újabb ízelítővel – szám szerint a harmadikkal – fokozza az érdeklődést, ami a Shame and Its Afterbirth címet viseli. A dallal kapcsolatban így fogalmazott a zenekar énekes-gitárosa, Kyle Rasmussen:

A Shame’ rögtön a természetünk előtti főhajtással indítja a Suffer & Become történetét. Arról szól a tétel, hogy a modern kor elszeparálja az egyént a benne lévő „néma hangtól”, és hogy milyen követkeményekkel jár, ha figyelmen kívül hagyjuk az ösztöneink hívószavát.

A közel hétperces számhoz a srácok egy végigjátszós videót is készítettek, aminek már csak Kyle „orgazmátor” arckifejezései miatt is kötelezővé tenném a végignézését. De persze ha csak simán az a kinked, ahogy szőrös, tetovált férfiak nyúzzák a hangszerüket, és ontják magukból a szélvész halálmetalt, vagy épp félpucéran, művérrel(?) és karddal flexelnek, akkor a Vitriollal tényleg nem igazán lőhetsz mellé.