Két új dalt rántott elő a Knocked Loose

Nincs bírás napjaink egyik legintenzívebb hardcore-bandájával, a Knocked Loose-zal. Miután két éve kihoztak egy meglehetősen sötét EP-t, majd tavaly Bryan Garris énekes a Motionless in White lemezén vendégeskedett, idén tavasszal pedig az egyik legnagyobb popfesztivál, a Coachella közönségét ejtették révületbe, most a semmiből előhúztak két új dalt, név szerint a Deep in the Willow-t és az Everything is Quiet Now-t.

A dolog különlegessége, hogy a dupla szingli egy videóban öltött formát, ami Garris és Eric Richter (Fit for an Autopsy, Jesus Piece, Vein.fm, stb.) víziójaként lett életre hívva. Valamelyik srác nagyon rákaphatott mostanság a Wes Anderson-filmekre (A Grand Budapest Hotel, A francia kiadás, Holdfény királyság stb.), elég csak egy pillantást vetni a fényképezésre, a vágásra és az operatőri munkára, amik mind az elismert rendező munkáit idézik.

Az nem tisztázott, hogy a két új szám helyet kap-e majd valami nagyobb kiadványon, vagy csak önmagukban léteznek tovább. Az pedig pláne szívfájdító, hogy hiába turnézzák végig a fiúk Amerikát és Európát keresztül-kasul, az első és egyetlen, 2017-es hazai fellépésük óta továbbra sem kukucskálnak be hozzánk. Viszont augusztusban pár környező feszten azért el lehet őket csípni: ilyen pl. a romániai Rockstadt Extreme vagy a cseh Brutal Assault.