Gyerekekkel zúzott a színpadon a Fit for an Autopsy

Azt eddig is tudtuk, hogy a Fit for an Autopsy tagjai elég közvetlen srácok, de a hétvégén egyenesen olyat léptek, amit kábé Dave Grohl legjófejebb húzásaival lehet egy lapon említeni.

A deathcore-banda épp a frissen megjelent The Sea of Tragic Beasts című lemezét turnéztatja az Államokban, vasárnap pedig Sacramentóban játszottak, a Holy Diver nevű klubban. Itt esett meg, hogy a ráadás dal, a Hydra végén a banda két gitárosa a szípadra hívott két alsó tagozatos forma kissrácot, akiknek a nyakába adták a hangszereiket, és így játszották végig a számot. Közben persze a két kölyök meg nem győzött vigyorogva metálvillázni. Imádnivaló az egész jelenet, az alábbi videón meg is lehet nézni, kb. 2:40-től.

Mindez amúgy Tim Howley gitáros ötlete volt, aki ezt posztolta az esetről:

A sacramentói buli előtt találkoztunk egy Paul nevű sráccal és a gyerekeivel. Tudtam, hogy a kölykök nem látnának rá rendesen a színpadra, úgyhogy felhívtam őket, hogy álljanak ott mellettünk, ahol biztonságban lehetnek a buli durvaságától. Ott lógtak és headbangeltek a színpad szélén végig az egész koncert alatt. Mielőtt eljátszottuk a Black Mammothot, mondtam Patnek [a másik gitárosnak], hogy oda fogom hívni az egyiküket, és rá fogom adni a gitárom. Ő is belement ebbe. Nagyon örülök, hogy lehetőségünk volt megosztani ezt a király bulit Paullal és a családjával.

A banda február 12-én a Barba Negrában koncertezikThy Art Is Murder, a Carnifex, a Rivers of Nihil és az I Am társaságában. Kisgyerekes szülők helyében tuti felkeresnénk őket a buli előtt.