Guns Are Too Quick – koncertsorozat a NuSkulltól

Noha minden évben elmondhatjuk, hogy Dunát lehet rekeszteni a jobbnál-jobb koncertekből (és tényleg így is van), azért itt a NuSkullon szempontnak vesszük azt is, hogy a kisebb bandák számára is jusson lehetőség a megfelelő keretek között (értsd: hangosan és durván) történő bemutatkozásra. Ezért döntöttünk úgy, hogy Guns Are Too Quick címmel elindítanánk egy kisebb volumenű koncertsorozatot, előre meghatározatlan gyakorisággal és fellépőkkel.

Azonban a projekt nem teljes egészében a NuSkull neve alatt fog futni: alternatívaként a Pluto Parties fedőnévvel látunk el minden rendezvényt, utalva ezzel is a lehetőségeink között feltérképezett méretekre. Igyekszünk minden estét tematikusan összeállítani, valamint az sem egy utolsó dolog, hogy a koncerteket követő afterparty-n is alkalomhoz illő talpalávaló fog szólni a még áram alatt levő erősítőkből. Az első ilyen megmérettetés – mely első ízben főleg számunkra lesz kihívás, mintsem a koncertlátogatóknak – március 20-án lesz a Ciprusban, ahol fellép a The Sharon Tate, a Behind Your Fears, valamint az Orient Fall is. Utóbbinál külön ki kell emelnem, hogy a zenekar énekesi pozícióját a nálunk rendszeresen publikáló metal-bk tölti be, ám azt is meg kell hogy említsem, hogy nem ez az első ilyen húzásunk: vallom (inkább remélem), hogy van egy annyira masszív közösség a NuSkull magján belül, melynek révén a honlapunkon fel-felbukkanó kezdő, ám reményteli zenekarok is mind megjelenhetnek majd egy-egy ilyen buli keretein belül. És ha már a vége felé járok, a piszkos anyagiakról is szót kell, hogy ejtsek: a beugró minden estére – világválság ide vagy oda – ötszáz forint lesz, amelynek teljes hasznát a fellépők között egyenlő arányban osztunk szét. Így ha Demot és engem vadiúj Lamborghinikkel láttok majd versenyezni a kiskörúton, az csakis a véletlen műve lesz.

És ha jelen keretek között még nagyon DIY-szagot is éreztek (joggal), azért remélem, hogy titkon páran megszavazzátok majd nekünk a bizalmat, és ellátogattok március utolsó előtti péntekén a Ciprusba – mondanom sem kell, alkalomhoz illő öltözetben és hangulatban.

A PLUTO PARTIES ÉS A NUSKULL BEMUTATJA:
2009.03.20. @ CIPRUS
THE SHARON TATE
BEHIND YOUR FEARS
ORIENT FALL

KEZDÉS: 20H
BEUGRÓ: 500

Ott a helyem!