Ez volt a Rise e heti szeretetcsomagjában!

issuesÚgy döntöttünk, sorba állítjuk nektek a Rise Records rosteréből azokat a bandákat (akár kézfogás, akár pofozás céljából, ahogy tetszik), akikkel kapcsolatban e héten megjelent valamilyen hír, volt ugyanis egy pár. Kezdjük rögtön a For The Fallen Dreams-zel, akik április nyolcadikán jelentetik meg Heavy Hearts című albumukat, amit eredeti énekesükkel, Chad Ruhliggal rögzítettek. Az utolsó Dylan Richterrel készült lemezről itt olvashatjátok lesújtó véleményünket, ha pedig kíváncsiak vagytok a zenekar francia „alteregójára” (Early Seasons), ajánljuk figyelmetekbe legújabb beszámolónkat.

Az Issues (lásd a fenti képet, különös tekintettel a pólókra, ha tényleg ismerik ezeket a bandákat, az meganagy kérdőjeleket vet fel a dalaikkal kapcsolatban) új lemezének részleteit korábban már ismertettük, a kiadó pedig a megjelenés közeledtével elkezdte adagolni szépen az új dalokat:

A Memphis May Fire új lemezéről is megosztottak minden infót (Unconditional, megjelenés március 25-én), és itt is van új dal:

memphis may fire

1. No Ordinary Love
2. Beneath The Skin
3. Sleepless Nights
4. The Answer
5. Possibilities
6. Speechless
7. The Rose
8. Not Enough
9. Need To Be
10. Pharisees
11. Divinity

Az Of Mice & Men új lemeze, ami egyértelműen a banda eddigi csúcsteljesítménye, időközben a Billboard negyedik(!)helyén landolt. Ami annyira nem is meglepő, merthogy ilyet is tudnak:

Végezetül pedig arról kell szólnunk – bár ezt már január harmincadikán bejelentették -, hogy új banda igazolt a kiadóhoz, az Alive Like Me személyében, akik állításuk szerint „alternatív poszt-hardcore”-t tolnak (maradjunk az emocore-nál), és brutálisan fiatal csapatról van szó, bár a Rise-tól már megszokhattuk, hogy szeretik megkaparintani a friss húst. Mondjuk amekkora felhajtás volt a bejelentés körül (egy héttel előre jelezték és tippeket adtak, hátha valaki kitalálja), valami jelentős névre számítottunk.