Endless debüt koncert

Írhatnék minden szépet és jót, de ezt a zenekar maga már megtette helyettem, íme:

"Az Endless zenekar 2006. májusában alakult Székesfehérváron (amit még maga Géza fejedelem alapított 972-ben a Gaja-patak és a Sárvíz által táplált mocsarakból kiemelkedő négy szigeten [ennél metálabb helyet nem is találhatott volna]), bár a felállás (Dezső Tamás – gitár, Ruskó Péter – basszusgitár, Jurinovics Richárd – dob, Mikoleczki Wanda – ének) csak 2007. tavaszára stabilizálódott (ezt az időpontot azóta az Apokalipszis előszeleként említik bizonyos okkult könyvek), amikor is a budapesti éjszakai underground hírhedt alakja (akit azóta se ismer senki se), Kéményes Péter lett a banda frontembere, aki már akkor kijelentette, hogy: "Ha lereszelem a jobb kézfejemen található összes ujjamat és keresztulszúrom a szememen akkor kevésbé fogok hasonlítani egy traktorra mint egy sündisznóra." (hát te hülye vagy b*zmeg)

A kemény dalszerzési munkálatoknak köszönhetően a próbateremben (többször berúgtunk) összeállt nótacsokrot az ősztől a banda élőben (audiovizuálisan)(ilyen szavak – ki sem tudom mondani) is bemutatja. (Először iszonyatos erővel elkezdtünk rugdosni egymást, amit felvettünk magnóra, sajnos ez az embereknek annyira nem tetszett, ezért hangszerekkel kezdtünk el zenélni.)

Az Emergenza tehetségkutató első fordulóján már továbbjutott ötösfogat most a zseniális Wackor zenekarral mutatja meg, hol lakik az Úristen.

A december 1-én (A békéért bebörtönzöttek nemzetközi napján), Esztergomban( @ Molothowban) megrendezésre kerülő koncerten eloször kerülnek bemutatásra a nóták, amikben most természetesen a kemény részek még durvábbak, a dallamos témák még slágeresebbek lettek. (Mint amikor a Cannibal Corpse seggbek*rja George Májkült)

Az esztergomi buli utáni hetekben (lesznek az ünnepek)(lehet nyalogatni a sebeket) a banda az ország több pontján is felbukkan, pl. Budapesten a Vörös Yukban(2008.01.19), Székesfehérváron a Fezenben(2008.01.11 ), illetve 2007. December 29-én részt vesz a Nightmare After X-mas bulin a Watch My Dying, az Empyema, az Angelus és az osztrák Perishing Mankind társaságában.

web:[link] />
blog:[link] />
myspace:[link] />
e-mail: info@endless.hu

ok jó lesz ez, párat, amit zárójelbe tettem, azttöröld ki mert baromság, aztán mehet is

(senkise lehet olyan hülye hogy elfelejtse kitörölni a zárójeles részeket Ricsi…)"