Dupla dinamit – BMTH és ADTR arénabuli lesz Budapesten

Közös Európa-turnét jelentett be jövő februárra a Bring Me the Horizon és az A Day to Remember, aminek ráadásul magyar állomása is lesz, méghozzá február 15-én a Papp László Budapest Sportarénában. A turnénak két nyitó fellépője is lesz, Poorstacy és a Lorna Shore.

A BMTH és az ADTR gyakorlatilag a metalcore-ból kinőtt rockszíntér két zászlóshajójának számít, szóval az összeállásuk már csak ezért is nagy dobás, ráadásul mindkettő elég régen járt Magyarországon: egyik a 2016-os, másik meg a ’14-es Szigeten, szóval bőven van mit bepótolni. Az angolok a tavalyi Post Human: Survival Horror című anyagukra építik fel a turnét, de biztosra lehet venni, hogy lesz például a friss DiE4u című szám is, a floridaiak meg szintén lemezt mutatnak be, az idén tavasszal kihozott You’re Welcome-ot.

A turnévendégek közül a Poorstacy egy fiatal, szintén floridai srác, Carlito Junior Milfort művészneve, aki főleg hiphopban és poppunkban utazik, és nem meglepő módon tavaly több számában is vendégszerepelt Travis Barker a blink-182-ból. A múlt héten viszont épp Oli Sykesszal is kihozott egy közös és elég súlyos trekket. A Lorna Shore meg a mai deathcore-színtér egyik legfelkapottabb neve, és mint ilyen, tulajdonképpen eléggé ki is lóg a lineupból, de mindenképp vicces lesz nézni, ahogy a poprock-rajongók lefagynak Will Ramos embertelen rikácsolásától mondjuk a To the Hellfire végén…

A koncert jegyelővétele október 13-án délelőtt 10 órakor indul, további részletek a hivatalos eseményben.