Dalszövegíró mesterkurzus

A MAGYAR ÍRÓ AKADÉMIA DALSZÖVEGÍRÓ MESTERKURZUST HIRDET!

Az oktatók:

Bródy János, Fenyõ Miklós, Földes László (Hobo), Ganxsta Zolee, Kovács Ákos, Lukács László (Tankcsapda), Lovasi András (Kispál és a borz), Müller Péter Sziámi, Novák Péter, Pataky Attila (Edda)

Nemcsak fórumot, hanem iskolát kívánunk teremteni azoknak a fiataloknak és idõsebbeknek, akik a dalszövegírást saját asztalfiókjuknak, vagy már a nyilvánosság elott mûvelik. A Magyar Író Akadémia dalszövegíró mesterkurzusának meghívott elõadói olyan ikonjai a magyar zenei életnek, hogy elõadásukból nemcsak a dalszövegírás iránt érdeklõdõk, hanem a hazai kulturális élet iránt fogékonyak is profitálhatnak.

A dalszövegíró képzés célja, hogy mintákat mutasson: hogyan alkotnak a legsikeresebb magyar dalszövegírók? Milyen példákat követtek, és milyen példát teremtenek õk maguk? A zene vagy a szöveg születik elõbb az alkotás folyamatában? Mi történik a dalszöveggel, ha kivesszük alóla a zenét? Hol a határ költészet és dalszerzés között? Mi a titkuk az örökzöld daloknak? Mitõl válhat saját mondanivalónk mindenki számára érdekessé? Igényteremtés vagy az igények kiszolgálása a cél? – többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a mesterkurzus.

A képzés ideje:
2007. szeptember 29 — december 15.

A képzés formája:
Szombaton 10-14 óráig
Idõtartam: 2 óra elõadás+2 óra gyakorlat

Helyszín: Budapest

A vizsga:
Dalszövegeket kell benyújtaniuk a hallgatóknak, melyeket a területen elismert szakemberek értékelik. Az elkészült dalszövegeket a képzésen elõadó szerzõknek is eljuttatjuk abban a reményben, hogy némelyikbõl slágerdal születhet majd.

TOVÁBBI RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁST ÉS JELENTKEZÉSI LAPOT KÉREK A MESTERKURZUSRÓL >>>

A mesterkurzuson való részvételhez jelentõs kedvezményt biztosítunk egyetemistáknak, középiskolásoknak és MUOSZ-tag újságíróknak!

További információk elérhetõségeinken:

Cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 5. félemelet
Telefon: (06) 1 266 76 01, vagy 2; Fax: (06) 1 266 76 03
Bestselleríró- és dalszövegíró mesterkurzus ügyfélkapcsolat:
Magócsi Anikó: 06 20 338 03 52
bestselleriro@iroakademia.hu
dalszovegiro@iroakademia.hu
Web:[link]