Ál-kereszténydemokrata agymosó propaganda – Itt az első dal a The Southern Oracle következő lemezéről

Bemutatta hamarosan érkező legújabb nagylemezének első ízelítőjét a budapesti The Southern Oracle. A Terrorizer címet viselő tétel nem nagyon szakít a tavaly bemutatott – év végén nálunk is előkelő pozícióban, épp a dobogóról lecsúszva végzett – Exodus Aesthetic nagylemezük tematikájával. Az új számhoz tartozó kommentárt a zenekar az Instagram oldalán részletezte:

A zenével és szöveggel párhuzamban a borító az ál-kereszténydemokrata gépezet működésére hívja fel a figyelmet, ahogyan a hatalmon lévők vallás mögé bújva, annak összetartó erejét felhasználva széthúzást kreálnak, saját érdekeikre összpontosítva. De nekünk össze kell tartanunk egy jobb jövőért, ki kell állnunk magunkért és azokért, akik nem elégszenek meg az agymosó propaganda által belénk sulykolt helyzettel.

Az artworkért ahogy mindig, úgy most is az énekes, Kókai Barni (Barber’s Art) felelt, illetve ő álmodta meg a számhoz készült klip koncepcióját is, amit Bodnár Dávid ültetett át vizuális formába. A dal felvételei Ivánfi Daninál (Stubborn) készültek.

A srácok következő bulija jövő csütörtökön, vagyis november 3-án lesz az Akváriumban, ahol a Still Cold és a The Sexy Wild East fűti fel majd a helyet előttük. A koncerten már kaphatóak lesznek a Terrorizer ihlette mörcsök, tessék elkapkodni mindet!

Fotó: Bodnár Dávid