Ajánló ma estére

Most pénteken egy szokatlan eseménynek fog teret adni a Pécelen található Dirty Dog Pub, hiszen itt lesz megtartva az Eastcore United Fest bemelegítő, úgymond warm — up partyja, ami magában foglal 2 holland crust bandát illetve 5 magyar zenekart, akik majd nyomják ezen az estén a talpalávalót. Az Eastcore United Fest nevű gigabuli május 19. — én lesz megtartva a KULTIPLEXBEN , s arra gondoltunk, még előtte lehetne egy kis hardcore/punk megmozdulás.

Pécel nincs messze a várostól. Aki már járt Rákoskeresztúron, az tudhatja, hogy onnan egy busz visz oda, ami körülbelül 15 — 20 percnyi időt vesz igénybe.

Tehát ezen a mini feszten , akik fellépnek : JESUS CROST — '97 — ben alakult holland crust formáció, akiknek van egy önálló lp — jük illetve 2 splitjük is, s van még egy discography kiadványuk is. Róluk azt kell tudni, hogy ketten vannak / gitár, dob / és kíméletlenül nyomják arcba a crustot.

MIHOEN : Ők is hollandok, és együtt turnéznak Európában kollégájukkal. Ők is crustot tolnak, csak annyi a különbség, hogy ez a társaság 5 tagú illetve '96 – ban alakultak. Van 2 saját lemezük illetve 4 split cuccuk is. Ezen az estén olyan magyar bandák fognak még szórakoztatni minket, mint a STEP ON IT, akiket nem kell bemutatni senkinek sem, a DANCE OR DIE, akik szintén eléggé gyors thrashesebb punkot játszanak, a ZOMBIE STRIKE, ami egy 2 személyes D — beat project Discharge, Pisschrist módra, a NAZCA, akik döngölősebb hardcore / metalt nyomnak illetve a FINAL DESTINATION, akik poposabb fastcore-t játszanak.

2007 — 05 — 04 /Péntek/ @ Pécel, Dirty Dog Pub / Pesti út 42 /:

JESUS CROST / Holland Crust /
MIHÖEN / Holland Crust /
STEP ON IT / Mosheads /
FINAL DESTINATION / Gothic fastcore /
DANCE OR DIE / Cschc /
NAZCA / Helldrinkerz Moshcore /
ZOMBIE STRIKE / D — beat, Thrashcore /

Belépő: 600 HUF
Kezdés: Pontosan : 20 óra

Megközelítés: Örs vezér teréről 61 E busszal Rákoskeresztúrig, onnan 69 — es busszal Faiskola Utcai átjáróig.

Hivatalos oldalak :
www.jesuscrost.tk
www.roerbak-geweld.nl
www.steponit.org

Myspace arcoknak :
www.myspace.com/jesuscrostmusic
www.myspace.com/nazcahardcore
www.myspace.com/steponitalschool
www.myspace.com/cschc
www.myspace.com/finalmusic