Ajánló: Lluther @ Kultiplex


Az ír Lluther ékes bizonyítéka a sokat emlegetett ír csodának, ami mondjuk inkább gazdasági, de nekünk legyen most elegendő a zenei vonal. A zenekar mindenese, a dalszerző, producer Gerry Ownes egyszerű, de hatásos zenét szerez a csapatnak, amit jobb híján mondjuk az indusztriális rock/metal kategóriába lehetne skatulyázni. Olyami ez, mint egy gitárosabb Nine Inch Nails, amit elvileg már megcsinált Marilyn Manson, a Lluther viszont a már említett úriember személyében mindehhez biztosít egy énekelni tudó énekest is.

Ezen felül van egy (a képeken legalábbis) csinos basszusgitároslány is köztük, akinek bizonyára ugyanolyan jól áll a hangszer, mint sok más muzsikus hölgytársának. Mi pedig, amellett, hogy a basszusgitár és a női nem szoros kapcsolatán törjük a fejünket, azon is elgondolkodhatunk, hogy mindezt ingyen megnézhetjük a Kultiplexben július 7-én. Aki bizonytalankodik, és szeretne előzőleg felvételen meggyőződni a Lluther tehetségéről, az látogasson el a csapat myspace oldalára.

A német Limbogott bár súlyosabb zenét játszik az íreknél, nem lóg ki a sorból. Aki szemfüles, némi korai Marilyn Manson és Rammstein hatásokat is felfedezhet a zenében.

A Turn Of Mind tagjai még nagyon fiatalok, de elszántan törnek helyet maguknak a budapesti undergroundban, és ha így haladnak, modern metal zenéjükkel hamarosan a fiatal generáció kedvenceivé válhatnak. Breaking news: A zenekar továbbjutott a Metalchamp bécsi középdöntőjén, ezzel bekerültek a legjobb tíz zenekar közé, így ők képviselik hazánkat a Szlovéniában megrendezésre kerülő döntőben!