A Slipknot kirúgta Pinokkiót

Pár napja kezdett el terjedni a hír, hogy a Slipknot egyik ütőse, Chris Fehn beperelte a zenekart egy pénzügyi vita miatt. A perkás Pinokkió állítása szerint a többiek több olyan, a zenekar turnés és merchös ügyeit intéző céget is üzemeltettek, amelyekben neki nem volt részesedése, ezért nem is kapott utánuk pénzt. Ezt sérelmezte. Az ügyre először csak Corey Taylor reagállt a Twitteren kb. két és fél mondatban, miszerint

Sok bullshitet fogtok ma olvasni az interneten. Én csak ennyit mondok. VÁRJATOK, AMÍG KIDERÜL AZ IGAZSÁG. Éljen soká a Knot.

Ma pedig megérkezett a zenekar hivatalos közleménye is, amiből kiderül, hogy Fehn többé nem a zenekar tagja.

A Slipknot a #6-os albumra koncentrál, és a közelgő koncertekre a világ körül, amelyek az eddigi legjobbjaink lesznek. Chris tudja, hogy többé miért nem a Slipknot tagja. Csalódottak vagyunk, amiért úgy döntött, ujjal mutogatni és vádaskodni kezd ahelyett, hogy megtette volna a szükséges lépéseket ahhoz, hogy a Slipknot része maradjon. Jobban örültünk volna, ha nem ezen az úton jár el, de az életnek velejárója, hogy idővel minden dolog változik.

Éljen soká a Knot.

Ezzel a Slipknot klasszikus felállásának már csak a kétharmada, a kilencből 6 tag maradt meg a bandában.

Hogy a koncerteken, köztük a június végi Volt fesztiválos bulin ki áll Fehn helyére – már ha áll valaki egyáltalán –, arról egyelőre semmi hír. A zenekar új lemeze várhatóan augusztusban jelenik meg.