A Dillinger Escape Plan dobosa játszotta fel a Glassjaw új lemezét

billy rymer dillinger

Lassan egy egész éve, hogy a Glassjaw bármi új infót árult volna el várva várt harmadik nagylemezükkel kapcsolatban. Pedig a poszt-hardcore-kultbanda pont tavaly ilyenkor már be is mutatott egy friss dalt, az idei év elején pedig azt is elhintették, hogy az új anyag gyakorlatilag teljesen el is készült, de innen azóta sem haladt tovább a sztori. A napokban azonban egy meglepő forrásból érkezett egy elég komoly infómorzsa a lemezzel kapcsolatban.

Ez a forrás nem más, mint a jövőre az utolsó tiszteletköreit letudó The Dillinger Escape Plan dobosa, Billy Rymer, aki egy egy friss interjúban elárulta, hogy a harmadik Glassjaw-lemezt ő ütötte fel. A dobos a podcastban a következőket mesélte el:

Felvettem nekik egy lemezt, ami valamikor úgy nagyjából 2036-ban fog kijönni, azt hiszem, haha. Nem, remélhetőleg jövőre kijön. Nem tudom, a srácok mennyire szeretnék, hogy erről beszéljek, mert elég titoktartóak a dolgaikkal kapcsolatban. De feljátszottam nekik egy jó pár számot – egy egész lemeznyi anyagot – innentől pedig szerintem azt tervezgetik, hogy hogyan adják ki a cuccot.

Rymer szerint az is lehetséges, hogy élőben is csatlakozik majd Glassjaw felállásához – Palumbóék már fel is ajánlották neki, hogy beülhetne mögéjük pár koncertre, de ezek nem fértek bele az idejébe a Dillinger különböző ügyei miatt. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.