Most vasárnap megjelenik a Limp Bizkit új albuma

Idén volt 10 éve, hogy a Limp Bizkit utoljára kiadott egy teljes albumot (ez volt a 2011-es Gold Cobra), most viszont úgy tűnik, végre megtörik a jég, és október 31-én megjelenik egy új anyag. A címe: Limp Bizkit Still Sucks.

A Gold Cobra utáni években Fred Dursték még aránylag rendszeresen hoztak ki új dalokat, és egy albumon is elkezdtek dolgozni, ami a Stampede of the Disco Elephants címet kapta. Aztán 2014-ben a single dalok elfogytak, az album sosem jelent meg, és egy idő után Wes Borland gitáros el is kezdte azt hajtogatni, hogy amúgy sem érdekelne senkit egy új Bizkit-lemez, mivel a koncertekre is csak az ezredforduló körüli slágerek miatt járnak az emberek, így aztán a banda se csinált mást, csak ezekkel turnézgatott. Végül 2018 végén jött egy hír, hogy mégiscsak elkezdtek új lemezt írni, de elég döcögősen haladtak vele (többek között az sem vált be, amikor a Bring Me the Horizon-os srácokat hívták volna meg producernek). Innentől előfordult párszor, hogy koncerteken is jamelgettek valami új témát, majd végül 2021 szeptemberében jelent meg hivatalosan egy új dal, a Dad Vibes.

Az utóbbi hetekben aztán Fred az Instagramon kérdezgette a rajongókat, hogy mit szólnának egy halloweeni megjelenéshez, de nem igazán lehetett tudni, hogy a kérdés komoly-e, vagy csak heccel mindenkit (hiszen korábban is mondott már olyanokat, hogy a Stampede lemez rég kinn van az interneten, csak meg kéne keresni). Most viszont úgy tűnik, hogy tényleg helyzet van, ezt pedig egy borító, egy komolytalan teaser videó és egy állítólagos számlista is alátámasztja.

1. Out of Style
2. Dirty Rotten Bizkit
3. Dad Vibes
4. Turn It Up, Bitch
5. Don’t Change
6. You Bring Out the Worst in Me
7. Love the Hate
8. Barnacle
9. Empty Hole
10. Pill Popper
11. Snacky Poo
12. Goodbye

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Limp Bizkit (@limpbizkit) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fred Durst (@freddurst) által megosztott bejegyzés