A BMTH segített volna megírni az új Limp Bizkit-albumot

Meglepő sztorival állt elő Oli Sykes a napokban a BBC Radio 1-on Daniel P. Carterrel készült interjújában. A Bring Me the Horizon frontembere azt mondta, tavaly Jordan Fish billentyűs/dalszerzővel közösen felkérést kaptak, hogy segítsenek be a Limp Bizkit évek óta el nem készülő új lemezének megírásába. Egy darabig próbálkoztak is, de végül befuccsolt a dolog:

Tavaly én és Jordan elmentünk és Fred Dursttel dolgoztunk egy új Limp Bizkit-albumon, de őszintén szólva nem működött. Legtöbbször le sem jött hozzánk. Imádnivaló az arc, de szerintem nem áll készen arra, hogy megcsináljon egy lemezt. Szerintem úgy lökték bele ebbe az egészbe, mármint a menedzserei meg az emberei azt mondták, hogy „ezekkel a srácokkal kéne együtt dolgoznod.” Szóval feldobtunk neki egy csomó ötletet, de ősztinén szólva már az elejétől rossz volt az egész. Visszanézve eleve nem működhetett.

Oli azt mondja, eredetileg a legújabb BMTH-dal, a hétvégén megjelent Wonderful Life alaptémáját is a Bizkitnek szánták.

Egyetlen jó dolog sült ki ebből. Megírtuk ezt a riffet Jordannel, és egy nap úgy döntöttem, hogy a tempó meg a hangnem majdnem tökéletesen passzolna az egyik dalunkhoz. Szóval egy kicsit bizkittelenítettük, és a végén elég király lett.

A Bring Me the Horizon új lemeze, az Amo január 25-én jelenik meg. A Limp Bizkit új lemezéről ezen a ponton már a jó ég sem tudja, elkészül-e még valaha. Bár Wes Borland szerint mindegy is, mert amúgy sem érdekelne senkit.