Zuhantunk együtt a semmi gyomrába – Debütál az utolsø első EP-je

A szegedi utolsø zenekar két hete mutatta be az első, Vártam rád című EP-je címadó dalát, most pedig itt a NuSkullon rántják le a leplet az egész kislemezről. A csapat tagjai korábban olyan bandákban játszottak, mint a Kimondhatatlan, a Sudden Idea, a Chasing Rainbows, a Forbidden Noise, a Snassz és a Kétes, az új formáció pedig az alternatív rockot bújtatja új, modern köntösbe, a tiszta éneket spoken worddel és screammel vegyítve. A háromszámos debütáló anyag felvételét, keverését és maszterelést Vári Gábor végezte a Miracle Soundban.

A srácok meséltek a megalakulásukról és a dalszövegeikről:

Szinte most találtunk csak igazán egymásra, sok zenekar elfogyasztása után itt a gondolatok végre közös úton haladnak. Ezt a zenekart a baráti kapcsolat jobban táplálja, mint a “szakmai” rész. A dalokat közösen írjuk. A szövegeink nagy része hétköznapi dolgokat foglal magába, amiket az átlagemberek nap mint nap megélnek: szakítás, szerelem, szeretteink elvesztése stb. Ezt valaki könnyen, valaki nehezebben dolgozza fel. Bízunk benne, hogy a zenénk segít a könnyebb út megtalálásában.

Köszönetet szeretnénk mondani Vári Gabinak, Engi Pálmának, Gordan Edvardnak és Karsai Andrisnak.

Az EP már elérhető a főbb online zeneszolgáltatókon, és hamarosan várható az első klip is a címadó számhoz.

Az utolsø debütáló és egyben lemezbemutató koncertje október 27-én lesz Szegeden az IH Rendezvényközpontban, a Carl és a Szelid. zenekarok társaságában.

Fotó: Engi Pálma