Viszlát, nyár! – debütál az AWS új klipje

aws-nyar

Még csak bő egy éve, hogy az AWS kihozta a harmadik nagylemezét, de a budakeszi modern metal-zenekar máris egy új számmal és klippel jelentkezik, hogy ezzel búcsúzzanak a nyártól és az emlékektől. A friss darab címe Viszlát nyár, és a csapat énekese, Siklósi Örs ezt mesélte róla:

A dalt egy nyári alkotótáborban raktuk össze Ábrahámhegyen jó pár Szürkebarát és Furmint társaságában, a szöveg pedig eredetileg Édesapámról szól, akit nem rég vesztettünk el. Próbáltuk a klipet olyan vágányra terelni, hogy ne csak az én történetemet dolgozza fel, hanem mindenki a magáénak érezhesse a zenekarból. Így kiürítettük féltve őrzött videótárainkat, hogy szemléltessük az idő múlását, és azt, hogy milyen fontos odafigyeljünk a szeretteinkre, mert sajnos nincs túl sok ideje senkinek sem a szarakodásra.

A dal élő premierje jövő hét szombaton, október 28-án lesz az Akvárium Klubban, ahol a csapat egy különleges koncerttel, extra szettel és vendégekkel készül. Az estén barátaikkal, a Sunsettel, az All But One-nal, és a Tündérvesével lépnek fel, így tényleg igaz a kijelentés, hogy a magyar modern metal következő generációjának jeles képviselői mutatják majd meg magukat.

Ősszel egyébként a csapat a Fatal Error és a Kies zenekarokkal járja az országot egy miniturné keretein belül, és pár helyen a Tankcsapda előtt is fellépnek, az új klip után ott sorakoznak a dátumok is.

aws-tour