VIDEÓPREMIER: The Devil’s trade @ soundcity:szeged

makodavidszegedUgye ismeritek a soundcity:szeged projektet? Ha nem, segítünk: egy szegedi egyetemisták által életre hívott zenei/irodalmi kezdeményezésről van szó, amely rendszeresen ülteti le a Szegedre látogató zenészeket a város különböző pontjain egy-egy akusztikus performanszra, ezeket videóra veszi és később rövid novellák kíséretében publikálja is. A projekt nemrég ünnepelte első születésnapját, az elmúlt egy évben pedig többek között olyan zenekarok szerepeltek már náluk, mint az Isten Háta Mögött, a Fish!, a Turbo vagy a Grand Mexican Warlock. Ma újabb előadóval bővül a lista: ez a The Devil’s Trade, a HAW frontember Makó Dávid szólóprojektje, amelynek élő videója itt a NuSkullon debütál. Dávid a Those Miles We Walked Alone című lemezével szerkesztőségünk tavalyi év végi listájának legelső helyén végzett, tegnap pedig egy alapos interjút is közöltünk vele – ha eddig kimaradtak volna, mindkét anyag erősen ajánlott! Először azonban még nézzétek meg, hogy hangzott Szeged egyik parkjában az I’ll Be Your Dawn című dal!

A videó Kopcsányi Lilla Mindenáron című novellájával együtt jelent meg, amely ezen a linken olvasható. Lilla a Köménymag nevű fiatalokból álló irodalmi csoport tagja.

A The Devil’s Trade-et május 11-én, jövő hétfőn élőben is megnézhetitek az A38 hajón. A koncerten való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráláshoz kötött – a részletekért irány az este facebook eseménye!