Új EP-vel búcsúzik a The Heartless Aisha

Hazánk emocore üdvöskéje, a szolnoki székhelyű The Heartless Aisha az utóbbi időben nagyon csendben volt. Alkalmanként csepegtettek egy-két új dalt, illetve néhány koncertjük is volt, de ezen kívül semmi, pedig egy nagylemezt is beígértek. Most azonban végre és egyben sajnos megszólaltak. A zenekar 6 év működés után feloszlik, utolsó kiadványuk pedig ma este itt a Nuskullon debütál. A hatszámos EP a Where Shadows Grow címet kapta.

Paulovics Peti énekes így fogalmazta meg ötük gondolatait:

Tavaly, mikor újra nekiálltunk próbálni, abban egyeztünk meg, hogy addig csináljuk a zenekart, amíg mind élvezzük és látjuk, hogy halad valamerre. Időközben viszont úgy alakult, hogy másféle célok fogalmazódtak meg, mind zeneileg, mind pedig az élet többi területén, ezért, habár egymás társaságát továbbra is élveztük és jó barátok vagyunk, de a zenélés egyszerűen nem haladt.

A leírtak miatt úgy döntöttünk, hogy a The Heartless Aishát nem tudjuk folytatni a továbbiakban.
Év elején el kezdtünk írni egy nagylemezt, aminek sajnos csak a fele lett kész. Ezt viszont még mindenképp meg szerettünk volna osztani veletek, mert az egészre nagyon büszkék vagyunk és ezek a legerősebb dalok, amiket valaha összeraktunk. Ez a Where Shadows Grow.

A felvételek, a keverés és a mastering a No Silence stúdióban készültek Simi felügyelete alatt.

A The Heartless Aisha 2012 elején alakult részben egykori Riseoffate– és hopethelast-tagokból. Munkásságukat három kislemez és egy single tükrözi, amelyek mind elérhetők a YouTube-onSpotify-on, Apple Musicon, DeezerenBandcampen, Google Play-en, valamint a többi online felületen is.

Sajnáljuk, hogy a srácok abbahagyják a közös zenélést, mert igazán pofás anyag lett, ahogy az eddigiek is.