Egy falkában csak egy alfa lehet – Bemutatkozik a Mhorai

A nem túl népes hazai deathcore-színtér egy új zenekarral gyarapodik: a NuSkullon mutatja be első dalát a mezőkövesdi Mhorai. A srácok olyan bandákat jelölnek meg fő inspirációként, mint a Thy Art Is Murder, a Fit for an Autopsy és a Bleed from Within, ezekkel a nevekkel – meg mondjuk az Aversions Crownnal – nagyjából be is lehet lőni a debütáló Liberation hangzását. A dalszövegről pedig az alábbiakat mondja a banda:

A Liberation egy farkasfalkában zajló belső hatalmi harcról szól. A harcok egyre véresebbé válnak, ahogy egyik fél sem enged a céljaiból. A végsőkig elfajuló harc megmérgezi a falkát, de felszabadulást hoz a kihátráló farkasnak, amelyik saját halála árán is inkább a szabadulást választja.

A dal felvétele a zenekar saját home stúdiójában készült, a mix/maszter pedig Simon Istvánnál a No Silence Studióban.

A banda egyelőre három tagból áll (Floszmann Gergő – vokál, Köteles Máté – gitár, Gáspár Tamás – basszusgitár), a leendő dobosukat pedig jelenleg is keresik, hogy nyáron már koncertezni is elkezdhessenek (persze ha a járványhelyzet engedi). Addig is íródnak a további dalok, hamarosan várható egy újabb single, 2021 későbbi részében pedig egy nagylemez is a zenekartól. A facebookon itt lehet őket követni.