A kiábrándult indulat újra a felszínre tör – Counter Clockwise-albumpremier

counterclockwise

Ha már régebb óta követed oldalunkat, akkor bizonyára nem hangzik ismeretlenül a fővárosi Counter Clockwise neve. A srácok tavalyi tavalyi bemutatkozásukat követően egy másnapos punkhimnusszal folytatták munkásságukat, hogy idén márciusra már egy jóval komolyabb, társadalomkritikus dallal új arcukat is megmutassák. A punkzenekar ma újra lecsap, ráadásul egy teljes nagylemezzel, melyet nálunk hallhatsz először.

Látszatfoltok című albumon kilenc vadiúj dal szerepel a tavasszal bemutatott Petőfi-versmegzenésítés mellett, melyeket ismét a Grenma Stúdióban vett fel a csapat. A Megtört szívek szállodája című dalra a Mechanical Melon egy szövegvideót is készített. A teljes lemez egyelőre a Bandcampen keresztül hallgatható végig, de egy-két héten belül elérhető lesz az összes ismert online zenei oldalon is, és lesz fizikai megjelenés is, mégpedig egy 2 CD-s digipak formájában, amiből az egyik korong az új albumot, a másik pedig a zenekar korábban kiadott kislemezeit tartalmazza. Ezt december 14-ig elő is lehet rendelni a zenekartól Facebook-üzenetben.

December 14-én a csapat egy “lemezfakasztó és lemezmegjelenő” bulit tart Budapesten a Vittulában, itt lehet majd először átvenni a CD-ket, de lesz pólóvásár és akusztikus koncert is. Hangos koncerten pedig most szombaton, december 9-én Veszprémben a Szigonyban, illetve január 12-én a Dürerben a Stagediving fesztiválon lehet elkapni a bandát.

Addig is itt az új szövegvideó, illetve a teljes Látszatfoltok album, amely dühös, elkeseredett és pörgős lendületével még mélyebbre ránt, mint azt előtte tapasztaltuk.