Vérző testnyílások – Bivalyerős dallal és klippel süppeszt el a Crowbar

Jövő pénteken jelenik meg a kultikus New Orleans-i mocsármester Crowbar 12. nagylemeze, a Zero and Below. Már a címéből is lehet sejteni, hogy ezúttal sem vettek vissza a súlyból Kirk Windsteinék, és a most kiadott legújabb dal és klip is ezt támasztja alá. A Bleeding From Every Hole című darabról így nyilatkozott a tetovált, baseball-sapkás Mikulás:

Furcsa, hogy ez a dal a Covid előtt íródott, hiszen képletesen lényegében arról szól, amin az emberek keresztülmentek a lezárások, a munkahiány és a magánélet szempontjából. Olyan rossznak látszódtak a dolgok, hogy mindegy volt, merre fordulsz, abból jó nem származhat. Azt akartam átadni ezzel a dallal, hogy vannak reménytelen emberek, akik így éreznek, de a végén úgy is jobbra fordulnak a dolgok. Az akaraterő ott van benned, és ki is kell engedni. Remélem, mindenkinek tetszeni fog a szám, nekem az egyik kedvencem.

Mutatjuk is a dalhoz készült, kicsit sem gyermekbarát videót, amit a fentiek fényében mindenki saját belátása szerint értelmezhet.