Új EP-t ad ki a Greyhaven, itt az első dal róla

Két évvel második lemezének kiadása után ismét hallat magáról a Greyhaven: a Louisville-i progresszív poszt-hardcore-banda új EP-t készül kiadni, az elsőt újdonsült kiadójuknál, a Solid State Recordsnél (The Devil Wears Prada, Norma Jean, Silent Planet stb.). Az ötdalos Stereo Grief hangmérnöke a The Acacia Strain és az End dobosa, Matt Guglielmo (The Ghost Inside, Counterparts, SeeYouSpaceCowboy) volt, míg a produceri, keverési és maszterelési munkákat Will Putney (minden létező ‘core-banda) végezte.

A zenekar most be is mutatta az első ízelítőt a The Welcome Party képében, ami talán kicsit visszább vett a kaotikus, matekos zajorkánból, és jobban hajaz a Dance Gavin Dance-, Eidola-, Hail the Sun-hangzásvilágú, ún. „swancore” zenekarokra. A dalhoz egy videó is tartozik, ami egy klasszikus ódon házban/ház előtt/kertben zenélős imidzsklip lett, abból is a pofásabb fajta. Ez odalent megtekinthető, a nap legfontosabb tanulsága pedig:

ha ilyen arcszőrzete van a zenekar tagjainak, mint a fenti borítóképen, akkor minden bizonnyal elhalálozol majd a pitben.