Támogasd a Satelles új kislemezének elkészültét!

A februárban, a NuSkull 20. születésnapi buliján adott koncertjét követően a Satelles elvonult egy hosszabb szünetre, hogy a lehető legideálisabb körülmények között készítse el a következő kislemezét. A budapesti hardcore-bandának azonban nem sikerülne mindez a te segítséged nélkül, így egy meglehtősen egyedi és szerethető módját választották a mecénáskeresésnek. A srácok egy hónapon át tartó kampányt indítotanak, hogy anyagi segítséget gyűjtsenek a közelgő EP felvételéhez, mindezt pedig sajátos módon hálálják meg a támogatóknak: egyedi nyomású pólókat lehet vásárolni a zenekartól, ráadásul aki eképp támogatja a csapatot, az még egy zártkörű eseményre is hivatalos lesz, ahol az új dalokat lehet majd végighallgatni még a megjelenés előtt.

A banda így kommentálta a történéseket:

Ilyen bejegyzésnél mindig csak magyarázkodni lehet, de az a helyzet, hogy szükségünk van rátok ahhoz, hogy olyan színvonalon fejezhessük be az új dalainkat, ahogyan megálmodtuk őket.

Mától egy hónapig kampányt indítunk két, korábban ki nem adott pólómintánkkal, és a bevételekből teljes egészében az új EP-nk elkészülését támogatod. Ezekből a mintákból soha nem is lesz utánnyomás.

Tudjuk, hogy ilyen időkben bőven van más hely is, ahol jobb helye van a támogatásnak, ezért arra gondoltunk még, hogy ne csak egy sima pólórendelés legyen ebből, hogy ha és amennyiben belefér neked, hogy a mecénásunk legyél, te is azok között leszel, akik először hallhatják az elkészült EP-t, egy külön erre az alkalomra rendezett eseményen.

Ha rendelnél tőlünk, kérjük, add meg a pólót a színe alapján, és a hozzá társított méretet is a satellesband [kukac] gmail.com címen.