Superbutt: András, merre vagy?

„Most kaptuk a hírt, hogy a magyar zeneipar egyik leghírhedtebb tagját, a Superbutt zenekar énekesét, Vörös Andrást emberrablók ejtették foglyul. A követeléseket tartalmazó levél mellé még képet is csatoltak, melyen látható, hogy a bűnözők mennyire elszántak, hiszen Andrást azonnal kínzásoknak vetették alá.

A rendőrség már tárgyal az emberrablókkal melyet a BPRNR illetve a teljes magyar zenei szakma nagy figyelemmel és érdeklődéssel követ nyomon. Az emberrablók eddigi követeléseiről még nincsenek pontos híreink, de meg nem erősített információk szerint András vesztét a kultikus svéd, úgynevezett göteborgi death-thrash metal alapbandájának számító In Flames előtti fellépés jogtalanságáért hurcolták el.
Információink szerint András zenekarának nem volt választása a budapesti fellépést illetően, mert a Superbutt csapatát több hazai és külföldi zenekar közül választották ki a myspace-en hallható nóták alapján, sőt abban a megtiszteltetésben lehet részük, hogy a svéd zenekarral közös miniturnét bonyolíthatnak Budapest mellett olyan helyeken is, mint Ljubljana vagy Zlin.”