R.A.T.M. a Nova Rockon!

In medias res: Az újra összeállt Rage Against The Machine fellép az osztrák Nova Rock fesztiválon! Bizony, hozzánk is eljutott a tavaly év elején újjáalakult legendás ’90 évekbeli progresszív rockcsapat. Pontosabban hazai koncertről egyelőre nincs hír, ám az idei Nova Rock fesztivál keretein belül immár biztossá vált a szereplésük!

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mikor hallhatunk tőlük új számokat? Rossz hír azonban, hogy a banda egyelőre nem tervez semmi ilyesmit. Ahogy Tom Morello mondta:
„Nincsenek ilyen terveink… Ez teljesen más tészta. Számokat írni és felvenni teljesen más, mint ‘visszaülni a bringára’, [nevet] és eljátszani a régi számainkat. Másrészt amit nagyon szeretek a repertoárunkban, hogy egyik darabja sem vesztett a fényéből. Amikor játszok, az nem olyan, mint egy nosztalgia-buli, hanem mintha új és friss számokat játszanék.”

További megerősített fellépők is vannak! Méghozzá a Sex Pistols, Motörhead, Chris Cornell, Rise Against, valamint a 36 Crazyfists, illetve a Korn frontembere, Jonathan Davis is tiszteletét teszi a szólóprojektjével!

Most már biztosan állíthatjuk, hogy az idei nyár egyik legütősebb fesztiváljáról beszélünk, amit bűn kihagyni!