Péntek esti buli helyett hallgasd meg a Cannibal Corpse és a Converge új lemezeit

corpse-converge

A mai napon megint egyszerre két kiemelten fontos extrémzenei megjelenésnek is örülhetünk, megérkeztek a Cannibal Corpse és a Converge új lemezei, és máris szabadon végig is lehet pörgetni mindkettőt. Az előzetesek alapján mindkettő elég erős anyag lett, szóval egyáltalán nem csodálkoznánk, ha valakinek innentől nem is lenne kedve kimozdulni otthonról este, hanem inkább az új lemezekkel rombolná a lelki világát.

A buffalói death metalosok 14. sorlemeze, a Red Before Black a Metal Blade-nél jött ki, három évvel a legutóbbi A Skeletal Domain album után. A banda február 22-én Pozsonyban tart közös lemezbemutatót a The Black Dahlia Murderrel, de nyáron már magyar földön is meg lehet majd nézni Corpsegrinderéket, mégpedig Dunaújvárosban, a Rockmaratonon.

A The Dusk in Us megjelenését pedig öt éve várták a Converge-rajongók. Jacob Bannonék egyelőre nem nagyon jönnek a közelünkbe a kilencedik albumukkal, az viszont biztos, hogy tavasszal a hollandiai Roadburn fesztiválon végig fogják játszani az egészet, ahogy a 2004-es You Fail Me-t is.