Óriás: meglepetések és koncertek

„Jóestét!

Namármost, itt van ez a felelősség, mely szerint ha vannak történések az Óriás háza táján, arról értesíteni KELL az arra fogékony érdeklődőket. És annak ellenére, hogy hanyagok, hányavetik, lusták és felejtősek vagyunk, úgy tűnik, hogy ez mégis remekül megy nekünk, ami egyébként egy bazi nagy lépés a felnőtté válás útján, szerintem. Na, de a szentimentális ömlengés után jöjjenek a szigorú jéghideg tények, időszerűségileg:

2, Szombaton ÉLETÜNK KONCERTJÉT adjuk a Gödörben a Hangfoglalás keretein belül, este 22.00 órai kezdettel, ingyenesen.

1, Szerdán a Fúzió Rádió Lamantin c. műsorában bohóckodik majd a zenekar, este 8 és 10 óra között. Lesz verekedés, stúdiórombolás, élő adásban ürítés, minderre meg pakolunk olyan zenéket amiket szeretünk, meg megy rá.

3, Minden nap fent van már a YouTube-on az Akusztikos interjú + két szám is ráadásul, aki nem volt ott / nem hallotta az adást, az belepislanthat / belefülelhet hogy milyen is volt ez nagyjából / megközelítőleg.

Da Linkz:
Interjú
Mind’ a helyére
Fát Dönteni
+ a Rossz Vér

4, Bizonyos későbbi napokon meg lesznek még koncertek Ősszel, olyan remek zenekarok társaságában is mint az IHM, a Fish!, vagy például a Turbo. Ezen állítást bizonyítandó íme pár dátum:

Október 9, Gödöllő, Trafó (Hát a Fish!-sel!);
vagy November 13 Budapest, Corvintető (És itt kivel? Hápessze hogy a Turboval);
vagy például November 14 Keszthely, 512 Klub (Na? Na? Na? Igen, itt meg az IHM-mel!).

Mellesleg a November 13 lesz az őszi “nagy durranás”, lézershow-val, törpe kurvákkal. Tessék már most ezt tudni.

Férfias kézfogás:
Óriás

U.I: Október közepén jön még egy meglepetés, de arról majd később.”