Óriás: lemezbemutató!

Most szombaton tartja hivatalos lemezbemutató koncertjét az Óriás, és egy Példák hullámokra című albumot nem illene nem az A38-on bemutatni. A rendezvényen fellépnek a Konyha és MZ/X zenekarok is a 20.00-ás kapunyitás után, az Óriás fellépése után pedig DJ Senior Hal feat. DJ Vagyok / DJ Pult / DJ Hooker (Pálinkás – Egyedi – Örményi Szandszisztem) buli lesz, mindez elővételben 1300, helyszínen 1600 forintos áron. A lemezt a helyszínen 2000 forintos áron lehet beszerezni, és az est kapcsán ezt a hírlevelet lőtték az éterbe a fiúk:

Á, szevasztok.

Először is pár válasz: Igen, nem, mindig, azok nem mi voltunk, igen, örülünk, á, dehogy, sok szeretettel.

A hét csúcspontjának díjára még mindig esélyes, hogy lemezbemutatónk lesz szombaton, nagyon izgulunk, nagyon várjuk, ú-lá-lá, ehh. Lesz 9-kor a Konyha, aztán meg MZ/X, aztán nyomunk egy jóféle és méretes kárikittyomot, a hajón már lehet venni tiketet elővételben is, akármilyen hideg is van. Fények, vendégek, füst, ritmus, kiskutyafasza, lesz minden. Koncertek után DJ-zik majd a Krisztián, reméljük ő még a régi, Áki, Pali meg Peti meg néha majd berakja az Eye of the tigert vagy az Africát vagy amihez csak kedvük támad. Egyébként meg facebookoztok-e eleget? Szerintünk igen. Ez itt a koncert ún. „eseménye”. Kattintsatok oda légyszi, hogy jöttök, még ha nem is jöttök, de mutasson már jól, a teremburáját!

Előtte meg kedden Szegeden játszik az Óriás, a JATÉ-n, ami sehonnan sincs messze, legfeljebb biciklivel. A Subscribe vendégeként 9-kor kezdünk és nem reggel. Aki éppen odavalónak érzi magát, az ne csak gondolja oda magát. A szem meg a lélek tükre, egyébként.

Na, mindenkinek induljon olyan jól a novembere, mint fóka a csúszdán.

JA, és az Óriás lett 2010 legjobb zenekara a Kettőnégy Gumizsiráf díjátadón, a ti drága szavazataitok alapján! Izmos, scwarzeneggeri hála nektek, drága Sylvesterkéink!!!!

Eaux-r’iash