NuSkull-pit: az első bejelentések

A július 9. és 15. között megrendezésre kerülő utolsó Rockmaratonon felállítandó saját színpadunk programja már szinte teljes is, ennek jegyében pedig úgy gondoltuk, elérkezett az idő ahhoz, hogy leleplezzünk néhány fellépőt, akiket biztosan elcsíphettek majd Pécsett a NuSkull-pitben. Ennek a tegnap indult szavazás is apropót adott, hiszen a válaszlehetőségek hozzáadása során több olyan bandát is beírtatok, akik eleve fellépnek a rendezvényen, így az ő neveiket (is) levettük Facebook-oldalról, és ennek szellemében most a hazai fellépőkre koncentrálnánk elsősorban, bár már ti is tudjátok, hogy a dán Scarred by Beauty és az amerikai Auburn is biztos fellépői a fesztiválnak. Utóbbi egyébként nemrég debütált új videoklipjével, amit az alábbiakban mutatunk meg:

Szóval, a tárgyra térve talán nem okozunk meglepetést azzal, ha a honlapunk reprezentatívnak szánt színpadán biztosan fellép majd a The Southern Oracle, az Orient Fall, a The Sharon Tate, a Kill With Hate és a Till We Drop is. Annyit azonban már most elárulhatunk, hogy a pécsi illetőségű BCHC Crew gondoskodni fog arról, hogy az európai hardcore-élet már-már visszajáró vendégei is tiszteletüket tegyék a sátrunkban: ha neveket egyelőre nem is mondhatunk, annyi bizonyos, hogy akik a mocskos, zajos hangzást szeretik, azok épp annyira nem fognak csalódni, mint akik a temperamentumos, dallampárti irányvonal elkötelezettjei. Összesen harminc zenekar fogja váltani egymást a színpadunkon a fesztivál ideje alatt, ebből 28 zenekarról közösen gondoskodunk, kettőt pedig Ti juttathattok be hozzánk. Emellett a Rockmaratonnak is van egy saját jelentkezése, de az nem a mi színpadunkra szól: ha ez érdekelne, írj a horvath.laszlo@zombie11.hu címre, a levél tárgya a zenekar neve legyen, a levél pedig tartalmazzon egy fotót, valamint személyi és zenekari elérhetőséget, de hangsúlyozzuk, hogy az így beválogatandó zenekarok nem a mi színpadunkon fognak majd fellépni.

Akik viszont igen, azok vagy a Facebook-szavazásunkon, vagy a válogatáslemezünkön keresztül kaphatnak lehetőséget a fellépésre. Hamarosan további információkkal jelentkezünk, ahol már a nemzetközi előadók lesznek túlsúlyban.