Most akár te is felléphetsz a bandáddal a Stubborn és a Sonya előtt!

Idén tavasszal érkezik a Stubborn legújabb négyszámos EP-je, a Vortex, amit a srácok jól be is fognak mutatni a budapesti Instantban, május 27-én, a Sonya társaságában. A hagyományokkal szakítva a hardcore/metal-banda ezúttal nem egy jól bejáratott vagy haverokkal teli társaságot szeretne maga előtt tudni az este első előzenekaraként, hanem egy olyan friss vagy kevésbé befutott formációt, akiknek még nem igazán sikerült kimutatniuk a méregfogukat.

A banda minden ezzel kapcsolatos információt meg is osztott a közösségi felületeiken:

Arra gondoltunk, hogy a május 27-ei EP bemutatóra egy olyan zenekart szeretnénk meghívni nyitni az estét, akit talán most még nem ismerünk.

Ha játszol zenekarban és szeretnétek a bandáddal Ti nyitni az estét, akkor küldjétek el nekünk valamilyen formában a meglévő anyagotokat, hogy meg tudjuk hallgatni. Fontos, hogy főleg olyan zenekarok jelentkezését várjuk, akiknek még nem nagyon volt lehetőségük bemutatkozni a fővárosban, a pályájuk elején járnak stb. Reméljük, ezzel hozzá tudunk kicsit járulni a bemutatkozáshoz és új emberekhez juttatni el Őket.

Ez nem egy tehetségkutató vagy egy „like-vadász” verseny, a zenekarból mindenki objektíven meg fogja hallgatni a beérkező anyagokat, és amelyik banda a legtöbb szavazatot kapja zenekaron belül, Őket fogjuk megkérni, hogy csatlakozzanak a bulihoz.

Az anyagokat a stubbornmusic [kukac] gmail.com-ra várjuk, április 16. éjfélig.
A bandát, aki csatlakozik az estéhez, 21-ig értesítjük, majd ezt követően jelentjük is be.

A srácok az instantos buli előtt fellépnek még április 28-án a dorogi Kacsanyitón is, többek közt a Headstock és a Wishes társaságában.