Mégsem jön az Emmure Budapestre januárban

Frankie-Palmeri[1]

Az Emmure mostanában épp a nyáron felvett hetedik nagylemeze kiadásának előkészületeit intézi, októberben már egy új számot is bemutattak az új felállásban elkészült anyagról, most viszont váratlan akadályok gördültek a megjelenés útjába, így a zenekar úgy döntött, hogy lemondja a jövő év elejére lekötött, lemezbemutatónak szánt turnéját, ami Budapestet is érintette volna. Igen, ez azt jelenti, hogy Frankie-ék január 31-én mégsem játszanak a Dürerben, és nélkülük nem jön az After the Burial, a Fit for a King, az Oceans Ate Alaska és a Loathe sem. A főzenekar az alábbi közleményben tudatta a hírt a rajongókkal:

Európai támogatóink,

A legnagyobb sajnálattal, de le kell mondanunk a közelgő Torch the Earth turnét. A turné eredeti tervezésekor az volt a célunk, hogy 2017-ben egy új lemezzel térjünk vissza Európába. Sajnos bizonyos váratlan csúszások meghiúsítják az esélyeinket arra, hogy ebben az időkeretben kiadjuk a lemezt.

Tudjuk, hogy a rajongóink megértik, mennyire fontos nekünk ez a lemez, amibe minden szemszögből rengeteg munkát fektettünk, és úgy érezzük, elárulnánk a rajongókat és magunkat is, ha kompromisszumokat kötnénk a megjelenését illetően.

Megígérjük, hogy 2017 későbbi részében még visszatérük, és azt egy vadiúj lemezzel tesszük majd. A lemondott koncertek belépői a vásárlás helyén visszaválthatók.